Izrada web stranica

Imate nerazjašnjeno pitanje? Zanima vas cijena određenog proizvoda? Želite doznati više informacija o nekoj usluzi? Tražite lokaciju trgovine ili restorana? Svi su odgovori, naravno, na Internetu. Upravo je zato važno imati dobru internet stranicu. S dobrom web stranicom svojim klijentima pružate informacije i istovremeno unaprjeđujete vjerodostojnost svog poslovanja.

Web stranice su stranice dostupne gdje god da se nalazite. Jedino što vam treba je internetska veza, a ona je u današnjem modernom tehnološkom društvu dostupna u svim krajevima svijeta. S vlastitom mrežnom stranicom možete ciljati na širu publiku.

Nudimo vam izradu svih vrsta web stranica – od jednostavnih stranica za male tvrtke, obrte i iznajmljivače privatnog smještaja, preko CMS rješenja za sve koji samostalno žele nadopunjavati i uređivati sadržaje, do web trgovine za prodaju proizvoda i usluga putem Interneta.

Sve naše web stranice temelje se na ‘open-source‘ tehnologijama. Kada je riječ o web dizajnu primjenjujemo najnovije trendove. Kako bi vaša stranica privukla što više posjetitelja posebnu pozornost posvećujemo SEO optimizaciji svih sadržaja. Na taj način vaša će mrežna stranica ostvariti bolji rezultat na internet pretraživačima.

“Websites promote you 24/7: No employee will do that.“

Paul Cookson

Pošaljite upit

Naši radovi